Quic Diagnos – Specialistanpassade diagnoskoder / diagnoslathund

Posted by in Sjukvård

Letar du efter specialanpassade diagnoskoder/diagnoslathund – då kan Quic Diagnos hjälpmedel förenkla ditt arbete som läkare med diagnosregister. Premedica är företaget bakom Quic Diagnos och är eftertraktade experter på diagnoslathundar som redan hjälper många inom läkarkåren.

Guider som Quic Diagnos erbjuder:
• Guide för försäkringsmedicinskt beslutsstöd från Socialstyrelsen
• Guide för information om sjukskrivning med viktiga fakta och anvisningar som bör fyllas i
• Guide för kartläggning av stressnivåer
• Guide för sortering som Stressscreening ICF Klassifikation av funktionstillstånd, hälsa och funktionshinder
• Guide med användbara ICF-koder
• Guide för SCI-93 Stress and Crisis Inventory
Arbetet kan med Quic Diagnos förenklas och effektiviseras. Koder som tidigare varit tidskrävande kan istället förkortas.

Överväg detta om Primärvårdskoder
Grundaren av Quic Diagnos, arbetade som medicinjour på akuten, när han utvecklade hjälpmedlet. Inte konstigt när olika läkare behöver olika specialistanpassade kodhjälpmedel. Det är viktigt att olika hjälpmedel finns för olika kategorier. Processen bör heller inte var tidskrävande och jobbig, då yrket redan är laddat med många stressfaktorer. Quic Diagnos har sedan 1998, varit väldigt eftertraktat av läkarkåren – då hjälpmedlet effektiviserar yrket.

Nuförtiden finns även Quic Diagnos (ICD-10) i Sverige, med 23 skilda versioner samt QD i grannlandet Norge. För att Quic Diagnos ska kunna hjälpa läkare med koder, anlitas de allra bästa specialisterna och specialistläkarföreningar. Dessa duktiga experter uppdaterar ständigt Quic Diagnos och ger den hjälp läkarkåren verkligen behöver. Idag är detta specialistanpassade hjälpmedel vida spritt bland sjukvården på golvet.

Quic Diagnos har även utvecklat en app som fungerar till både Android och iPhone, för att underlätta arbetet. Appen är även tillgänglig på datorn. Det är en smidig app som designats med ett enkelt navigeringssystem. Den fungerar lika bra på mobilen som på datorn. Med en lång erfarenhet i branschen kan du lita på att Premedica har hjälpmedel som kan förenkla ditt arbete. Sluta vara frustrerad över koder som ICD-10 och använd dig av Quic Diagnos som är specialist anpassat efter dina behov.